Uneori, fiecare dintre noi simte nevoia de a scăpa de rutina zilnică pentru câteva momente de relaxare. Un loc în care vă puteți relaxa și profita și de un aer proaspăt este mijlocul pădurii. Este chiar mai bine dacă aveți și o casă aici.

Acum vă puteți gândi la această căsuță forestieră reciclată proiectată de arhitectul chilian Juan Luis Martinez Nahuel, o casă suspendată pe niște grămezi de beton, folosind pentru fațada sa încadrată din lemn câteva uși de patio dintr-o casă demolată din anii 1960. Forma sa este liniară și este realizat din piese modulare. Utilizarea lemnului pentru construcția sa creează o ambianță naturală și caldă, iar mobilierul din lemn și șemineul minunat se integrează perfect în această atmosferă.

Are o structură simplistă, realizată din oțel comercial uzat și grinzi laminate cu lipici. Construcția sa a fost realizată bucată cu bucată cu instrumente simple și tradiționale și tehnici de lucru. De asemenea, a fost folosit parchetul local din anii 1970, care a fost transformat în noi materiale de finisare.

Această căsuță forestieră reciclată reprezintă un loc ideal pentru vacanță pentru o evadare în mijlocul naturii în care nimeni și nimic nu ar putea perturba momentele tale de meditație și relaxare.

Related Posts