Fiecare familie are propria idee despre cum ar trebui să fie o casă perfectă. Pentru o familie din Elveția, casa perfectă a fost proiectată de wohgelmuth & pafumi. Este o casă modernă și destul de compactă, care oferă doar 150 de metri pătrați de spațiu de locuit. Casa este situată în Seltisberg, iar designul și arhitectura ei sunt simple și concentrate în jurul formelor și formelor de bază.
Designul asimetric al casei este adaptat topografiei site-ului

Volumul principal se află deasupra unui nivel demisol și este foarte conectat la exterior
Casa are un spațiu generos în aer liber, care se întinde de-a lungul spațiilor de locuit în formă de L. Scopul principal și cel mai important al proiectului a fost de a oferi clienților un spațiu de locuit confortabil pentru familie, care să reunească elemente moderne și tradiționale, utilizând o tranziție perfectă între ei. Armonia și echilibrul au fost la baza proiectului și a tot ceea ce ține de designul interior.

O parte a casei are, de asemenea, un spațiu la mansardă accesibil printr-o scară

Intrarea este la cel mai de jos nivel, oferind o combinație contrastantă de sticlă și cărămizi

Combo-ul tradițional-modern este vizibil chiar de la intrare, care are un set de uși de sticlă minimaliste încadrate de pereți de cărămidă și beton expus. O bancă din lemn și un trio de jardiniere din beton completează imaginea boemă și confortabilă a casei de familie perfecte.

O mare parte a casei este o zonă acoperită în aer liber, cu vedere panoramică la împrejurimi

Fațada vitrată aduce lumină naturală abundentă în spațiile de locuit
Interiorul este luminos și deschis, cu ferestre cu înălțime completă care lasă să intre multă lumină naturală și o paletă foarte frumoasă de materiale și culori. Designerii au folosit o serie de nuanțe de pământ combinate cu neutre pentru a induce o ambianță plăcută și primitoare. Mobilierul este menit să fie confortabil și funcțional, cu accent pe simplitate.

Etajul principal este împărțit în două secțiuni, una cu tavane cu înălțime dublă și alta cu extensie la mansardă Bucătăria are o fereastră lungă în loc de spatele obișnuit

Bucătăria este albă și deschisă, cu scara pe o parte. În loc de spate cu faianță, are o fereastră orizontală frumoasă care oferă o vedere relaxantă a peisajului verde care se desfășoară în fața sa. Toate mobilierele sunt albe, inclusiv tejghelele și insula, fiind completate de electrocasnice negre moderne și rama ferestrei potrivită.

Zona de luat masa este plină de culoare și lumină și are un decor foarte vesel și primitor

Fiecare zonă distinctă are propria ambianță și decor special, chiar dacă face parte dintr-un plan deschis
Cea mai colorată parte a planului deschis este zona de luat masa, care are o masă simplă din metal și lemn, înconjurată de scaune tapițate, fiecare având o culoare diferită și bogată, precum și de o bancă în formă de L potrivită.

Într-unul dintre colțuri este ascunsă o mică saună cu pereți de sticlă și bănci din lemn

Scara în spirală are un design foarte grațios și elegant, cu o combinație de lemn și beton

Scara se joacă cu contrastul dintre lemn și beton într-un mod modern și elegant
Scara pune accentul pe natura pură a materialelor utilizate în proiectarea sa. Combinația dintre lemn și beton este una foarte inspirată. Materialele se completează reciproc cu texturile și culorile contrastante.

La etaj există un al doilea spațiu de lounge mai mic, cu o secțiune gri
Secțiunile de la etaj este o zonă privată care găzduiește dormitorul și o zonă de lounge mai mică. Dormitorul este destul de boem, cu un pat cu platformă și foarte confortabil și primitor, cu un perete cu lambriuri din lemn, un pat cu platformă, o pictură supradimensionată pe un perete și o cadă ovală independentă.

Dormitorul și baia proprie formează un spațiu deschis, cu cada de lângă pat

Related Posts