Subliniem adesea faptul că lumina naturală este foarte importantă în fiecare casă. Un decor este mai frumos atunci când este iluminat corespunzător și o cameră pare mai primitoare și mai deschisă atunci când există multă lumină naturală care vine prin ferestre. Personal prefer lipsa de umbră și copaci decât o casă întotdeauna întunecată și mohorâtă. De aceea mi se pare destul de atractivă această casă.

Casa este decorată cu gust și are un design elegant, cu accente tradiționale. Tapetul din dormitor cu acel model floral și combinația specială de culori conferă cu siguranță unei camere un aspect tradițional. Culori similare au fost folosite și în toată casa. Paleta cromatică este compusă în mare parte din nuanțe de bej și maro cu accente aurii, o combinație care este de obicei considerată un standard pentru eleganță.

Faptul că există lumină naturală care vine din trei direcții este cu siguranță un detaliu important. Înseamnă că există multă lumină în interior toată ziua. În ceea ce privește designul, puteți vedea că mobilierul a fost ales cu atenție și că are un aspect clasic. Bucătăria este spațioasă și are un design proaspăt și simplu, cu mobilier alb și pereți bej cu o nuanță similară cu cea a pardoselii din lemn. Zona de zi este deosebit de aerisită și luminoasă datorită mobilierului, culorilor, texturilor și datorită ferestrelor.

Related Posts