Acest apartament este situat în mijlocul unei metropole, o echipa de arhitecți ocupându-se de acesta. Ei au transformat ceea ce era înainte o unitate industrială, iar rezultatul obținut a fost un studio de 56 de metri pătrați, acesta ieșind în evidență prin stilul său. Pereții sunt albi și strălucitori, iar podelele din lemn conferă mansardei un aer aerisit și modern. Tavanele au o înălțime completă, acestea fiind excelente pentru a depozita diverse lucruri.
Rafturile simple, dar și eficiente în același timp, sunt și ele pe placul oricui, acestea fiind folosite chiar ca separatoare de camera. Deși are dimensiuni relativ mici, această locuința reușește să fie destul de confortabilă, ea fiind perfectă pentru nevoile oricărei persoane. Bucătăria modernă este echipată cu o gamă de unități pe placul oricui. Scaunele de sufragerie sunt moderne, acestea reușind să creeze un efect plăcut pe fundalul pereților albi.
Zona de relaxare are niște canapele confortabile, dar și o fereastră mare, aceasta aducând un plus de lumina naturală. Designul inteligent reușește să fie pus în valoare mai mult de către dormitorul situat la mezanin, acesta oferind o vedere excelentă asupra întregului apartament. Biroul încorporat este locul ideal pentru a lucra, iar baia separă bucătăria și zona de luat masa de camera de zi, oferind cadrul perfect pentru un pat situat la primul etaj.

Related Posts