Acest mic apartament are o suprafață de doar 29 de metri pătrați. Include un hol de intrare, un living și bucătărie și baie. Pentru a face față lipsei de spațiu, au fost folosite o mulțime de soluții de design inteligente și ingenioase. Designul interior este tipic scandinav, cu elemente precum podele din lemn de esență vopsite în alb și mobilier minimalist, cu doar un pic de farmec rustic.

Livingul este și dormitorul. Un pat Murphy se ascunde în spatele unui panou alb. Micul birou montat pe perete, lângă fereastră, devine o noptieră noaptea, iar candelabrul suspendat deasupra acestuia transformă zona de dormit într-un spațiu suplimentar primitor.

Ușile glisante mari ascund spațiu de depozitare amplu și, împreună cu patul, formează o unitate albă continuă. O canapea confortabilă albă și o masă cu frunze formează o zonă de relaxare care, la nevoie, poate deveni și spațiul de luat masa. Câteva fotografii încadrate creează armonie.

Un raft de cărți Expedit este folosit ca o consolă pentru televizor și oferă o mulțime de spațiu de stocare pentru colecția de cărți. Oglinda cu cadru antic și lampa acrilică Bourgie sunt combinația perfectă pentru a adăuga dimensiune camerei.

Bucătăria este mică, dar are mult caracter. Pereții violet intens, rafturile deschise și dulapurile albe lucioase, combinate cu blatul laminat, tratamentul ferestrei și tapetul se reunesc minunat.

Lipsa de spațiu nu pare să aibă nici efecte negative asupra băii. Aici, decorul este atemporal și elegant, cu pardoseală din șah alb-negru, o oglindă elegantă, vanitate lucioasă și cabină de duș cu ușă glisantă.

Unul dintre cele mai inspirate designuri de interior pe care le-am întâlnit, unul care sfidează standardele prin organizarea și aspectul perfect și doza potrivită de frumusețe eclectică

Related Posts