Acesta este apartamentul perfect pentru cuplurile tinere. Apartamentul combină elementele retro cu cele moderne, acest amestec este atât de bine realizat încât simți că te afli într-un clip Beatles. Acest apartament mare de „doar” 90 de metri pătrați conține o selecție foarte interesantă de mobilier clasic din anii ’50 și ’60. Apartamentul este un design scandinav și modern de la mijlocul secolului, cu efecte multicolore. Culorile de curcubeu visătoare precum galben, portocaliu și albastru încălzesc locul.

Locul oferă un sentiment creativ, poți începe să scrii și să pictezi creativ în mica ta lume Picasso. Spațiul în sine este frumos singur, cu acele uși mari duble și cu podeaua frumoasă din lemn. Candelabrele care coboară din tavan dau un gust artistic de pe altă planetă aducând lumină din ceea ce arată ca OZN-uri.

Deținerea unui apartament colorat bine proiectat aduce multe beneficii: de la un lucru atractiv din punct de vedere vizual la un stil de viață sensibil și personalizat, conectat la nevoile și dorințele cele mai profunde ale locuitorului. Acest spațiu grozav este un exemplu al modului în care spațiile de compartimentare și luminoase, împodobite cu culori și modele, pot transforma un spațiu plictisitor într-o mansardă tânără și elegantă.

Apartamentul scandinav este perfect pentru o familie tânără în care copiii dvs. vor crește într-o lume plină de culoare. Cel mai bun design pe care l-am văzut vreodată! Oferă un strop de bucurie lumii.

Related Posts