Această casă de 860 de metri pătrați este decorată într-o paletă de nuanțe neutre, care ar putea fi ușor însuflețită cu culoare de noii proprietari. Casa de lux este cu adevărat frumoasă și gata de mutare. Piatra de travertin a fost folosită atât la exterior, cât și în interiorul casei, în concordanță cu paleta neutră și conferindu-i un finisaj luxos.

Casă fantastică cu o paletă de culori neutre 1

Ferestrele mari și pereții albi lasă lumina naturală să intre în casă și ajută la menținerea brizei. Există chiar și o galerie centrală în această casă grandioasă, care are o înălțime de 3 metri și este acoperită cu un luminator mare. Bucătăria este un loc fantastic pentru a crea mâncăruri delicioase și este amenajată atât de bine încât chiar și unui bucătar profesionist i-ar plăcea. Zona de living este mare și luminoasă, cu mai multe plăci din travertin, care ajută la evidențierea paletei de culori neutre și aduc armonie.

La etajul superior există dormitoare și băi frumoase, potrivite pentru și capete încoronate. Priveliștile sunt uimitoare și pot fi pe deplin apreciate din zona de terasă, unde vă puteți relaxa în stil mare. În terenul acestei proprietăți, veți găsi o casă de oaspeți complet echipată, cu o piscină mare și o zonă de spa, unde vă puteți bucura de viață la maximum.

Related Posts