Această casă de 860 de metri pătrați iese în evidență prin nuanțele sale neutre, ea oferind chiar proprietarilor posibilitatea de a o însufleți cu culorile dorite. Această casa de lux este una cu adevărat frumoasă, ea fiind perfectă pentru persoanele care sunt gata de mutare. Piatra este materialul caracteristic casei, aceasta fiind folosită atât în exterior, cât și în interiorul acesteia. Piatra se folosește în concordanță cu paleta naturală, conferindu-i un finisaj luxos.

Casa fantastică și culorile sale neutre 1

Ferestrele mari, dar și pereții albi lasă lumina naturală să intre în casă. Se menține chiar și briza în casa, iar galeria centrală de 3 metri și cu iluminare a acestei case duce către bucătărie. Aici se afla un loc fantastic în care se pot crea cele mai interesante mâncăruri. Chiar și un bucătar profesionist s-ar putea simți foarte bine în acest loc. Zona de living este una mare și luminoasă, ea având mai multe plăci de travertin, acestea ajutând la evidențierea paletei de culori neutre.

În partea superioară a casei se găsesc dormitoarele, dar și băile frumoase, acestea fiind potrivite și pentru capetele încoronate. Priveliștile sunt uimitoare, ele fiind apreciate din zona de terasă unde vă veți putea relaxa. Pe terenul acestei proprietăți veți găsi o casă de oaspeți echipată corespunzător, aceasta având și o piscină mare, precum și o zona de spa, ea permițându-vă să vă bucurați de o viață trăita la maximum.

Related Posts