Proiectată de Damian Cyryl Kotwicki, această următoare casă din Varșovia, Polonia este un amestec de elemente contemporane și clasice. Construită pe un amplasament mic, casa este simplă în plan și formă.

Materialele utilizate au fost cărămidă, beton, lemn pentru căldură și foi de titan-zinc. Rezultatul utilizării unei astfel de varietăți de materiale este un loc frumos și atractiv. Această casă cu două etaje are un garaj, o zonă de living deschisă, bucătărie, sufragerie, un lounge și hol la primul etaj, două dormitoare cu băi pentru proprietari și oaspeții lor și un lounge suplimentar la etajul al doilea.

În întreaga casă puteți vedea o mulțime de elemente moderne, cum ar fi corpurile de iluminat funky, aparatele de bucătărie, lucrările de artă și unele tradiționale, cum ar fi unele dintre mobilier. Mai mult, scara circulară este situată în centrul casei și este o structură frumoasă. Deși casa este amplasată pe un teren de 600 mp, este un loc mare, minunat, unde vă puteți bucura de fiecare moment alături de familie și prieteni.

Related Posts