Ați putea spune că reședința inimitabilă a arhitectului din imagini este creată în spiritul artei pop. Acasă pentru intriganta colecție de 95 de scaune de designer, de asemenea, aceasta este o locuință contemporană colorată, care reunește un bogat catalog de idei și elemente într-o bogată tapiserie de stil și experiență.

Amplasat într-o pădure înclinată, designul creează o suprapunere unică a deliberatului și a neîmblânzitului, atrăgând o multitudine de oportunități pentru reflecție și dialog. Această casă contemporană plină de culoare este găzduită într-o carcasă de 12m x 8m. Formele și funcțiile prind rădăcini în cadrul volumului singular, organizat într-o simfonie de niveluri plutitoare. Acestea interacționează din toată inima cu spațiul general, în timp ce își afirmă cu ușurință individualitatea prin ziduri joase și schimbări de nivel. Pereții exteriori sunt realizați ca o serie de panouri de umplutură vitrate și solide; fața sudică este complet din geamuri, deschizând casa spre pădurea de dincolo de ea.

Terenul natural se împletește în estetica primară, permițând arbuștilor, copacilor, stâncilor și terenului natural să își găsească propriul loc în acest design. Pe acest fundal de minimalism modern și complexitate naturală, fiecare piesă din colecțiile de scaune prinde viață și se mândrește și este pregătită. Definițiile fluide ale designului asigură faptul că culorile și profilele vii, și deseori tivite, nu se ciocnesc; în schimb funcționalitatea interconectată face din această casă un catalog de fel de fel de idei de camere de zi colorate.

Related Posts