River Ranch este situat în Blanco, Texas. Este un loc frumos, cu mult caracter și a fost proiectat de Jobe Corral Architects care a finalizat întregul proiect în 2018. Contrar a ceea ce ar putea sugera numele, acesta nu este cu adevărat o fermă, nu în sensul tradițional al termenului.

Zonele de grădină și curte sunt populate cu plante native pentru o imersiune completă în pământ

Cu toate acestea, este o casă de familie foarte frumoasă și foarte primitoare, care profită din plin de locația sa și de împrejurimile unice. Pe măsură ce vă apropiați de el, veți vedea pereți de pământ creați cu un fel de înveliș de protecție în jurul structurii. De asemenea, ele ajută la ușurarea tranziției între clădirea reală și peisajul înconjurător.

Această legătură frumoasă între spațiile interioare și cele exterioare este, de asemenea, ușurată și perfectă prin modul în care este proiectată casa. Puteți spune că multe dintre spațiile mari au acces direct la o serie de terase acoperite și alte spații care la rândul lor sunt conectate la curte și grădină. Mai mult, spalierele mari din oțel și acoperișurile de pergolă extind zonele sociale în spațiile verzi servind drept al doilea strat de protecție. În curtea centrală este ascunsă o cisternă subterană ascunsă din vedere, care reține toată alimentarea cu apă necesară casei. Afară există, de asemenea, o piscină mare, cu diverse zone de lounge pe ambele părți ale acesteia, inclusiv o minunată zonă de relaxare cu focar în aer liber.

Related Posts