Casa Willow,este o structură arhitecturală inspirată, proiectată de o echipa de arhitecti, care îmbină în mod natural designul modern cu împrejurimile naturale cu căldura funcțională – o combinație excelentă pentru o familie tânără.

Înconjurată de apă și așezată printre salcii drapate grațios și o mulțime de alte verdeață, această casă îmbrățișează frumusețea și seninătatea lumii naturale. Îmbrățișează și se integrează în designul său atât de coeziv încât am putea începe să credem că casa a fost mai întâi acolo și că natura a crescut pur și simplu în jurul ei.

Linii neclare ale fluxului interior / exterior:
Spațiile deschise abundă – între vârfurile pereților și tavanelor, în interiorul pereților înșiși și între pereții din apropiere, care ar fi de obicei adiacenți – pentru a crea un plan de podea care să treacă perfect între interior și exterior. Schema de culori este păstrată neutră și naturală, culorile primare implicate fiind verdele copacilor și albastrul cerului.

Utilizarea abundentă a materialelor naturale:
Pentru a continua să estompeze linia dintre casă și natură, o mulțime de materiale naturale reprezintă cea mai mare parte a acestei structuri. Lemnul, tecul și piatra valorifică atât liniile orizontale, cât și verticale, care imită varietatea formelor găsite în natura însăși. Aerul liber contează cu greu ca „material”, desigur, dar este folosit din abundență ca strategie de proiectare, deoarece casa valorifică lumina soarelui și umbra și acoperirea plafonului.

Forme geometrice:
Liniile verticale (de exemplu, stâlpii din lemn) și liniile orizontale (de exemplu, piatra așezată) oferă punctul de săritură pentru alte forme și figuri geometrice care urmează să fie introduse în această scenă utopică senină. Stâlpii înclinați devin triunghiuri, decupajele de cerc înmuiate de creșterea verde aduc un omagiu soarelui și luminii sale abundente și rolului său în creșterea plantelor.

Facilități moderne discrete:
Componentele Willow House sunt concepute pentru a se amesteca cu mediul natural – piscina asemănătoare iazului, holurile din lemn cu pereți de sticlă și scările cablate, ca câteva exemple. În timpul nopții, când casa este luminată de lumini exterioare bine poziționate, rezultatul este mai mult decât o casă naturală contemporană. Este mai degrabă un suflet aparent luminat intern pe vârful dealului.

Related Posts