Ceea ce odinioară a fost visul unei case cu trei etaje, cu vedere la centrul orașului Los Angeles, s-a transformat într-o casă de 495 de metri pătrați, nu atât de mare pe cât se prevede, dar primitoare și confortabilă pe cât ar dori oricine. Casa a fost proiectată de Louis Molina, care o numește „cea mai mică locuință nouă din Echo Park”.

Această casă mică are ferestre mari și tavane înalte care permit luminii naturale să inunde interiorul. Designul interior este simplu, modern și jucăuș. Există dulapuri încorporate elegante, uși și ferestre cu cadru din lemn, lambriuri din lemn care ascund aparatele și priveliști frumoase ale grădinii.

Chiar dacă această casă este foarte mică și nu este ceea ce și-a propus proprietarul, este foarte primitoare. Locul a fost cumpărat în 2002 și a fost remodelat și transformat într-un duplex cu un etaj. Locul include, de asemenea, două terase umbrite și o grădină cu plante native. Acum este o casă confortabilă, iar proprietarul a uitat de visul său de a avea o casă cu trei etaje. Visele se pot schimba.

Trebuie doar să știi cu ce să le înlocuiești și să știi cum să le faci să devină realitate. Această casă este exemplul perfect pentru asta. Nu este ceea ce proprietarul a avut anterior în minte, dar el nu l-ar schimba pentru nimic acum. El a reușit să scoată tot ce este mai bun în acest loc.

Related Posts