Priviți acest mic apartament fermecător! Această casă este perfect confortabilă și, cu decorul său în stil eclectic, există mult caracter și căldură pentru a umple întregul apartament. Ne place că par să existe câteva teme în decorul de aici; există o senzație foarte rustică pentru o porțiune de mobilier, cum ar fi masa de luat masa, în timp ce bucătăria în sine are aspectul unui bistro modern.

Să nu uităm de culorile perfecte, care contrastează atât de bine cu pereții albi și pardoseala vopsită. Această căsuță mică are și un balcon încântător atașat la ea. Proprietarul locuinței a adăugat o notă perfectă decorului eclectic pe care îl vedeți în interior, creând o zonă de relaxare primitoare. Înapoi înăuntru, iubim nuanțele bogate de rosu” 31562 target=”_self”>roșu și albastru din covor, mobilier și decor.

Aceste picturi cu cimpanzei sunt prea distractive și adaugă o sofisticare jucăușă casei. Acestea fac acest decor eclectic atât de fermecător. Dormitorul și baia sunt mult mai simple în decorul lor. Cenușiul din dormitor este o compensare plăcută pentru ocuparea zonei de zi, în timp ce baia este în esență complet albă. În ansamblu, aceasta este o casă foarte bine echilibrată în ceea ce privește utilizarea culorii și a materialelor bogate din punct de vedere vizual.

Related Posts