Chiar dacă are dimensiuni mici, nu-i așa că acest apartament are un farmec aparte? Nu dimensiune face ca un loc să prindă personalitate, ci mobilierul și decorul adoptat. Datorită particularităților stilului scandinav acest apartament prezintă foarte mult caracter și degajă o căldură extrem de plăcută. Senzația rustică redată de mobilier este împletită cu modernismul, conturând un apartament contemporan extrem de luxos.

Pereții albi lasă să strălucească piesele de decor alese în nuanțe vii. Această căsuță mică beneficiază de un încântător balcon, prielnic pentru a admira panorama dimprejur. Proprietarul apartamentului și-a dorit o casă în care să se poată relaxa alături de familie, iar acest spațiu îndeplinește nevoile acestuia.

Picturile cu cimpanzei oferă o notă jucăușă decorului fermecător din interior. Dormitorul și baia sunt mobilate în stil minimalist, cu mobilierul necesar unui trai confortabil. Nuanțele de cenușiu regăsite în interior redau o atmosferă lejeră și intimă. Baia este strălucitoare, pictată în nuanțe de alb care sunt plăcute din punct de vedere vizual.

Related Posts