O expoziție unică a sensibilităților estetice contemporane, această casă din interiorul unei metropole face declarații îndrăznețe, dar alege să calce ușor peste pânza vizuală.
Un amestec unic de linii masculine și siluete feminine, fiecare cadru și colț al acestei case oferă o interacțiune bogată de linii, material, culoare și textură care atrage privirea în nenumărate moduri.

Un proiect al unor arhitecți cu viziune inovatoare, interioarele elegante și moderne ale acestui design nu se feresc de expresia timidă sau de odihna grațioasă.
Paleta de culori este neutră și subtilă, deplasând lumina reflectoarelor asupra alegerii materialelor și texturilor și a formelor pe care le înfățișează. De la fundaluri vaste la elemente de focalizare singulară, fiecare gest este luat în considerare cu atenție, pentru a răspunde cel mai bine la locul său în schema generală a lucrurilor.

De la lemn la țesătură, piatră la ceramică, privitorul este aici invitat într-un tărâm al jocului tactil bogat în tonuri profund senzoriale și rafinate. Pentru a adăuga acest lucru, designerul aduce elemente de catifea prin alegerea profilurilor sale; formele introduc curbe feminine blânde care rotunjesc decorul și îl echilibrează, aducând aceste interioare elegante și pline de clasă în armonie vizuală și spațială.

Related Posts