Această casă din interiorul unei metropole iese în evidență prin declarațiile sale îndrăznețe. Amestecul unic de linii masculine și siluete feminine, precum și fiecare cadru din aceasta locuințe reușește să ofere o interacțiune de material, texturi, dar și de culori. Fiecare colț al acestei case este unul inovator, interioarele elegante, dar și moderne reușind să ofere un plus oricărei persoane.
Paleta de culori folosită în realizarea acestui apartament este una subtilă, dar și neutră, lumina reflectoarelor căzând asupra texturilor, precum și a materialelor folosite. Elementele de focalizare singulară și fundalurile vaste reușesc să răspundă mult mai bine la cerințele de confort pe care oricine le are.
În realizarea designului acestei locuințe s-a ținut cont de folosirea unei serii de elemente precum piatra și țesătura, aceste elemente oferind tonuri rafinate, dar și senzoriale. Designerul reușește să aducă elementele de catifea, alături de curbele feminine blânde, ele rotunjind decorul și echilibrandu-l. Aceste interioare elegante se bucură în acest fel de o armonie vizuala, dar și spațială în același timp.

Related Posts