Apartamentul Levent este situat într-o clădire foarte veche din Istanbul, Turcia. În 2016 a fost renovat. Suprafața sa de 78 de metri pătrați nu a fost complet reconfigurată, deși au fost făcute unele modificări importante. Cea mai notabilă dintre ele este designul și structura holului, care era întunecată și mohorâtă.

Pentru a face holul mai luminos și mai primitor, designerii au ales să demoleze o parte a peretelui care l-a separat de restul apartamentului. Astfel s-au asigurat că lumina naturală curge prin întregul apartament.

Cheia unui design interior bun și adecvat este înțelegerea stilului de viață și a nevoilor celor care locuiesc în spațiu pentru a veni cu un concept care să se potrivească cu adevărat lor. Asta s-a întâmplat în acest caz. Designerii au făcut modificările necesare la planul de etaj pentru a oferi clienților lor casa modernă și vibrantă pe care și-au dorit-o.

Planul de etaj original conținea un apartament care părea și se simțea mic, în ciuda dimensiunilor și care se datora în principal prezenței tuturor ușilor și a holului lung care împărțea apartamentul în compartimente mici. Noul aspect este mult mai deschis și, de asemenea, mai luminos.

Deoarece clădirea era foarte veche, trebuiau instalate noi sisteme de electricitate și canalizare. De asemenea, unele ziduri au fost demolate pentru a obține noul aspect. Lumina care intră prin ferestre poate fi savurată acum în tot apartamentul. Mai mult, un design flexibil și modular a fost folosit pentru majoritatea mobilierului. Camera de zi, de exemplu, are un sistem de tije din lemn care pot fi introduse în diferite găuri pentru a crea un sistem de rafturi și suspendare. De fapt, singurele elemente fixe sunt dulapul inferior și cadrul vertical vertical.

Toate ușile, cu excepția celor din dormitor și baie, au fost îndepărtate și a fost creat un plan deschis. Bucătăria, zona de luat masa, spațiul de locuit și chiar biroul de acasă, chiar dacă unele dintre aceste spații sunt semi-private și definite de pereți. Fiecare cameră are o paletă specifică de culori. Livingul are accente albastre, biroul este decorat în negru și galben, iar dormitorul are detalii verzi.

Related Posts