Casa prezentată în imagini promovează spiritul artei pop și integrează o colecție impresionantă de 95 de scaune de designer. Această casă modernă viu colorată reprezintă un catalog stufos de idei și particularități care s-au întâlnit pentru a forma un decor stilat. Casa din imagini reprezintă o oază de liniște atât pentru proprietar cât și pentru musafirii care vin în vizită.

Locația de poveste, într-o pădurea înclinată, face ca locuința să fie una liniștită și prielnică pentru meditație, iar decorul sare în ajutorul întăririi acestei trăiri. Explozia de culori se întinde pe o suprafață de 12mx8m și este evidențiată de formele și funcțiile voluminoase pe care le are. Casa este alcătuită pe niveluri, iar fiecare etaj păstrează și ascunde diferite spații de odihnă, divertisment sau relaxare. Pereții exteriori impun o construcție solidă, de neclintit, datorită panourilor care redau acest aspect. În partea de sud a casei au fost amplasate ferestre care lasă pădurea să pătrundă în livingul casei.

Blândețea naturii înconjurătoare se unește cu estetica, făcând ca arborii și copacii să pară desprinși din decor. Fiecare element ales redă un spațiu modern și minimalist, dar în același timp foarte complex. Fiecare piesă de decor prinde viață în decorul interior și face ca armonia din casă să fie una plăcută și relaxantă. Nuanțele viu colorate nu intră în conflict cu mobilierul, dimpotrivă formează un amestec perfect, foarte arătos și funcțional. Camera de zi se mândrește cu nuanțele îndrăznețe care o scot de sub anonimat și formează un tablou luxos și primitor.

Related Posts