Aruncați o privire la această frumoasă casă de vacanță, găsită într-o zonă caldă și primitoare. Cu designul său complet modern și interiorul foarte proaspăt, aceasta este o casă în care probabil ați dori să rămâneți pe tot parcursul anului. Desigur, din moment ce vorbim despre o țară cu o climă blândă, presupunem că ați putea avea o vacanță de vacanță acolo în aproape orice perioadă a anului.

Tonurile de gri utilizate în toată casa creează un aspect foarte elegant, dar sunt suficient de neutre încât să te poți relaxa înconjurat de el. Modelele suplimentare, culoarea galbenă și negru ca accent completează foarte frumos paleta cromatică văzută în zonele de locuit, creând acest interior proaspăt care ne place atât de mult.

Ne place foarte mult designul dormitoarelor; mai degrabă decât să rămână în întregime la culorile utilizate în zonele de locuit, nuanțe suplimentare de mov și bleumarin arată excelent cu griul. Aceste culori contribuie, de asemenea, la crearea unei atmosfere mult mai primitoare – cu siguranță arată confortabil pentru a dormi, nu-i așa? Ferestrele mari creează oportunități excelente pentru a profita de lumina soarelui minunată care se revarsă. Lumina naturală și capacitatea de a crea briza perfectă în timpul verii, sunt un motiv suficient pentru a avea ferestre de acel calibru.

Related Posts