Acest minunat interior de epocă nu este doar frumos de vizionat, ci oferă și o idee ingenioasă pentru casa iubitorilor de epocă. Acest interior de epocă folosește lemn de esență tare de culoarea ciocolatei și o temă de culoare simplificată, pentru a preveni un design supraaglomerat.
Bucătăria este plină de crem, albi și bej, creând un spațiu plăcut și confortabil. Depozitarea vintage, decorul vintage și o sobă vintage, umplu camera. Insula șic neglijent este actualizată cu un blat frumos din marmură gri și albă. Această alegere fantastică de design păstrează paleta de culori, ușoară și aerisită.
Zona biroului are câteva accente de culoare. Statuia de epocă, candelabrul cu accent din bronz și mâna din bronz adaugă o doză mică de culoare caldă. Lucrările palide și covorul multicolor adaugă un pic de element interesant, creând echilibru în acest spațiu fantastic. O fereastră mare și o masă albă lungă completează camera, adăugând o calitate deschisă și grațioasă.
Sala de mese este o priveliște absolută, cu masa și scaunele albe și fața de masă albă din dantelă. Șemineul este deosebit de detaliat și plin de elemente de epocă. Gloriosul candelabru de bronz și alb și poziționarea sa descentrată, evidențiază frumos masa. Acesta adaugă o notă de farmec ambianței de șic neglijent a acestei camere.
Camera solară are, de asemenea, câteva accente de culoare palidă. Pernele și păturile de decor de pe canapea contribuie la nuanțe fantastice de roz și verde ale acestui spațiu minunat. Contrastele, culorile de accent și linia albă a acestui interior vintage funcționează perfect împreună. Nuanțele de lemn de esență tare albe și ca de ciocolată se contrastează perfect. Ferestrele mari și intrările arcuite creează o aură de eleganță și de măreție, în timp ce mobilierul șic și elementele de epocă se unesc, în crearea unui interior vintage coeziv. Mult alb și mult vintage, frumos făcut.

Related Posts