Interiorul acestei case promovează stilul vintage care poate fi remarcat la orice colț. Iubitorii acestui stil sigur vor îndrăgi această casă și vor rămâne uluiți. Interiorul de epocă al casei este alcătuit din lemn de esență tare de culoarea ciocolatei. Această nuanță reprezintă temă acestei case, care inspiră un loc minimalist, fără tendința de supraaglomerare.
Bucătăria casei este colorată în crem, alb și bej, conturând un spațiu primitor și plăcut din punct de vedere vizual. Tema abordată și în bucătărie este tot cea vintage care se observă în decor, sau mobilier. Pentru a scoate spațiul din anonimat, în bucătărie poate fi găsită o sobă extrem de drăguță. Pentru mai mult spațiu de depozitare, a fost amplasată o insulă șic care aduce mai mult spațiu de lucru și de depozitare.
Biroul este conturat cu ajutorul câtorva accente de culoare. Ca elemente de decor poate fi găsită o statuie de epocă și un candelabru cu accent din bronz pentru a intensifica decorul vintage și în această încăpere. Pentru a completa spațiul rămas cu gust, au fost adăugate opere de artă pe pereți și un covor vesel colorat. Datorită faptului că această cameră este pentru studiu sau lucru, aceasta este dotată cu o fereastră de dimensiuni mari.
Sala de mese este construită dintr-un mobilier alb oferind astfel o minunată priveliște. Fața de masă aleasă este tot într-un ton de alb și este dantelată pentru a crea un contrast deosebit în raport cu masa și scaunele. Șemineul este realizat cu foarte multe detalii care evidențiază stilul vintage. Candelabrul de bronz este pictat în alb și completează perfect zona de servit masa.
Camera solară are accente în nuanțe de alb pentru a păstra stilul casei. Pernele și păturile de pe canapea contrastează pe fundalul alb într-o nuanță de roz și verde, ajutând ca încăperea să contureze o atmosferă lejeră și confortabilă. Elementele de lemn adăugate creează un spațiu prielnic pentru relaxare și în același timp extrem de modern și stilat. Ferestrele mari lasă lumina naturală să inunde spațiul și să accentueze toate elementele alese, sporind un aer de epocă exact cu își dorea designerul.

Related Posts