Casele care au ceva de-a face cu poeții, pictorii, artiștii în general au ceva unic pe care casele comune nu îl au și pe care oamenii normali nu îl împărtășesc. Este ca și cum creativitatea lor inspiră totul în jur. Casa da Escrita, reședința poetului Joao Cochofel, se află în Coimbra, Portugalia.

Este cu siguranță genul de casă de care te îndrăgostești dacă îți place simplitatea, eleganța și stilul. Linia albă se potrivește cu albastrul cerului și cu zona înconjurătoare și pare să dezvăluie o trăsătură singulară pe care o au doar casele regale. Nu doar exteriorul este impresionant prin simplitatea și eleganța sa, interiorul demonstrează același bun gust și stil pe care îl posedă doar casele mari. Casa este cel mai bun model exigent pentru confort și flexibilitate, rezultând în simplificarea spațiilor de locuit.

Mobilierul oferă o impresie clară de a fi atent selectat pentru acest spațiu modern care nu pierde deloc referința spațiului original sau atmosfera de confort și intimitate. Casa este, de asemenea, o arhivă deschisă și o reședință temporară pentru scriitori, rafturile de cărți în albul unei camere și expunerea cărților fiind o dovadă a existenței artistice. Într-o astfel de reședință artistică, ai senzația că trebuie să trăiești întotdeauna la standarde înalte și acest lucru poate motiva. Mobilierul alb și negru evidențiază încă o dată simplitatea și eleganța unui loc elitist și aerul inspirator care domnește peste tot. {Pics bydo mal o menos și găsite pe archdaily}

Related Posts