Această reședință rafinată este situată în Hove, Anglia. Are un design foarte impresionant și beneficiază, de asemenea, de o locație excelentă. Reședința este o casă decomandată cu 4 dormitoare și a fost renovată extensiv de-a lungul anilor de către actualii proprietari. Interiorul este impresionant ca exteriorul. Reședința include o vastă zonă de zi în plan deschis, cu uși pliante mari care duc la casa de vară. Această zonă ar fi perfectă ca birou sau poate ca zonă pentru oaspeți. Suita master este, de asemenea, mare și foarte frumoasă. Are acces la o terasă mare pe acoperiș, care oferă vederi extinse asupra mării și a peisajului înconjurător. Reședința include, de asemenea, o suită de oaspeți și două dormitoare duble suplimentare.

La primul nivel, casa include o baie de familie cu cabină de jacuzzi, duș cu aburi și TV color cu apă. Cu siguranță nu este ceva ce vedeți în fiecare zi. Casa are, de asemenea, o alee cu zonă de parcare pentru mai multe vehicule, precum și un garaj mare care este utilizat în prezent ca atelier. Aceasta este o reședință foarte frumoasă și un premiu premiat.

În prezent este pe piață pentru 1.395.000 GBP. Proprietatea acoperă o suprafață totală de 2.582 de metri pătrați. Avea 4 dormitoare și 3 băi, împreună cu grădini tropicale, un birou de grădină detașat și o terasă mare pe acoperiș. A fost complet renovat de actualii proprietari. Adresa completă unde puteți găsi această reședință este Hill Brow, Hove East Sussex, BN3, Marea Britanie.

Related Posts