Ați putea spune despre această locuință că arhitectul a cuprins întregul spirit al culturii pop, iar acest lucru ar putea fi foarte adevărat. El a reușind să reunească aici un adevărat catalog de idei, dar și de elemente, realizând un adevărat stil de viață, dar și o experiență inedită aici.
Fiind amplasată într-o pădure, această locuință reușește să fie ceva interesant, ea fiind perfectă pentru cineva care dorește să reflecteze. Această casă contemporană iese în evidență prin culorile pe care le oferă. Toate formele, dar și funcțiile ei, prind rădăcini aici, realizându-se o adevărat simfonie de niveluri plutitoare. Acestea interacționează foarte bine una cu alta, designul fiind unul special. Se observă individualitatea dată de zidurile joase, dar și de schimbările de nivel interesante. Pereții exteriori sunt realizați din panouri vitrate, iar partea sudică este plină de geamuri, casa bucurându-se de o priveliște interesantă asupra pădurii.
Terenul natural crează și el impresia de o estetică inedită. El permite arbuștilor, copacilor, dar și stâncilor terenului să pară că fac parte din realizarea acestei locuințe. Pe acest fundal care iese în evidență prin minimalismul sau, se observă o complexitate naturală, fiecare piesă

Related Posts