Această frumoasă reședință pe două niveluri a fost un proiect dezvoltat de arhitectul Antonino Cardillo și de Yukinori Nagao. Casa este situată în Takarazuka, Japonia și a fost proiectată pentru Nomura Koumuten. A fost construit în 2010 și se află pe un teren de 150 de metri pătrați.
Casa are o structură pe două niveluri și a fost construită pe un deal. Se află pe un teren trapezoidal într-o suburbie din districtul Hyōgo, cu vedere la golful Ōsaka. Are o structură din lemn, pereți văruiți și un acoperiș înclinat. Interiorul este structurat funcțional. Parterul este zona de dormit și include trei dormitoare confortabile cu băi și un hol de intrare.
Zona de locuit este la primul etaj. Acesta include bucătăria, zona de luat masa, camera de zi, un patio și o cameră japoneză sau washitsu. Livingul are o formă poligonală cu șapte laturi. Este un spațiu luminos și aerisit. În partea din spate a casei exista un mic spațiu între bucătărie și camera japoneză care a fost transformată într-un patio. Aceste două camere sunt conectate la camera de zi prin două uși joase. Aceasta este o casă minunată cu decoruri interioare frumoase și cu o frumoasă arhitectură contemporană. Atât exteriorul, cât și interiorul reședinței prezintă linii moderne și o anumită simplitate care face totul special. {Găsit pe archdaily și poze de Antonino Cardillo}

Related Posts