A trăi într-un apartament mic este cu siguranță o provocare. Dar totul devine mai ușor dacă știi cum să îți stabilești prioritățile. De exemplu, designul interior și decorul trebuie să fie adaptate spațiului. Poate va trebui să renunțați la unele piese de mobilier. Să aruncăm o privire spre acest studiu, de exemplu. Are doar o suprafață de 35 de metri pătrați. Este ceea ce majoritatea oamenilor ar considera prea mic, mai ales dacă nu locuiți singur.i Dar, după cum puteți vedea, apartamentul nu pare îngust sau mic. De fapt, este destul de spațios și elegant, de asemenea.

Puteți vedea că unele piese de mobilier pe care le găsiți de obicei într-o casă lipsesc. Nu există mese mari nicăieri în acest apartament. Tot ce puteți găsi aproape de acesta sunt câteva măsuțe de cafea și un mini-bar. Este o opțiune plăcută dacă sunteți tipul de persoană care nu mănâncă sau gătește acasă foarte des și dacă nu găzduiți cine de familie. De ce ai avea acasă ceva ce nu folosești?

Designul și tot ceea ce conține au fost atent alese și prioritizate. Nu există elemente care să nu fie necesare și astfel s-a eliberat mult spațiu. Camera de zi are o canapea neagră plasată într-un colț, o măsuță de cafea în fața ei și un mini-bar care o conectează la bucătăria deschisă.

Dormitorul este foarte simplu, de asemenea: doar un pat și o tăblie. Ceea ce s-ar putea să nu vedeți aici este faptul că există și o mulțime de spațiu de stocare. Holul are cinci dulapuri și acest lucru se ocupă de problema respectivă.

Related Posts