Interiorul apartamentului Wall-All, situat în Jackson Heights, Queens, SUA. a fost proiectat de Haiko Cornelissen Architecten. De fapt, proiectul este o renovare, deoarece extinde cele mai importante spații prin comprimarea celor mai puțin utilizate în pereții apartamentului. Astfel, funcțiile de birou, bibliotecă și bucătărie au fost comprimate în pereți, pentru a face spațiul să ducă în camera de zi care și-a dublat dimensiunea inițială.

Rezultatul este un nou mod de a aduce vechiul apartament în ton cu un stil de viață contemporan, de fapt o bogată diversitate de metode de înțelegere. Ceea ce este perfect este că acest rezultat s-a dovedit a fi răspunsul la nevoile de astăzi, ceea ce înseamnă un spațiu și o eficiență sporite și totul pare să reprezinte acest lucru. Ținând cont de faptul că toată lumea visează să câștige cât mai mult spațiu în cel mai eficient mod, apartamentul Wall-All este cu siguranță o soluție excelentă, un rezultat de succes.

Este interesant modul în care funcțiile importante, precum cele de birou, bibliotecă și bucătărie, au fost utilizate într-un mod atât de inteligent, modern și atractiv. Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai atunci când te simți în largul tău, când ai suficient spațiu acasă pentru a aranja lucrurile într-un mod simplu și practic, pentru a te simți confortabil. Albul și negrul oferă un contrast perfect, simplu, elegant și modern în același timp. Fiecare lucru mic se află în spațiul potrivit și nimic nu se compară cu căldura resimțită odată ce intrați în acest spațiu unic.

Related Posts