Astăzi am dori să vă prezentăm o reședință de lux situată pe Brighton Rod în Corona Del Mar, un cartier exclusivist din Newport Beach, California. Vândut în 2010 pentru 34,1 milioane de dolari, mai puțin de jumătate din prețul inițial, Portabello Residence este o proprietate de primă clasă.

 

Această uimitoare casă de pe malul oceanului se află pe un teren de 22.000 de metri pătrați, dintre care un dormitor principal de 2.000 de metri pătrați. Dispune de opt dormitoare, zece băi și 5 jumătăți de baie, bucătărie de ultimă generație, garaj pentru 16 mașini și pensiune separată.

 

Casa prezintă un stil modern, culori luminoase și caracteristici funky, cum ar fi un șemineu unic. În plus, dormitorul principal este ca o casă într-o casă, prezentând 2 dormitoare și 2 băi, pat cu platformă personalizat din piele, șemineu îmbrăcat în onix rar de miere, terasă privată, dulapuri și vestiare și multe altele.

 

Mai mult, această casă uimitoare are, de asemenea, o pistă de bowling cu 2 benzi, un cinematograf de ultimă generație cu marchiză, săli de praf, scenă și casetă de bilete, „magazin” de bijuterii și un muzeu auto.

 

Portabello Residence este o casă spectaculoasă. Se remarcă datorită formelor sale unice, grădinii, piscinei și, bineînțeles, caracteristicilor luxoase. Este cu adevărat un sanctuar în care să te retragi, o casă potrivită pentru un rege.

 

Related Posts