Codrului Village

Bine ați venit!

Alegeți una dintre opțiunile de mai jos pentru a ajunge rapid la informația căutată.

Despre Cartier

Codrului Residence își ia numele de la poziționarea sa, pe strada Codrului, în Tunari.

Aflat la 5 minute distanță de pădurea Tunari, este o oază de liniște și de aer curat.

Cu toate acestea, cartierul nostru este aproape de șoseaua principală ce face legătura între Tunari și Otopeni. Aceasta este la mai puțin de 10 minute de mers pe jos.

Primele șase vile single vor fi gata la sfârșitul anului 2019 iar următoarea fază a proiectului va fi programată ulterior, în funcție de cerere.

Localizare

Strada Codrului este una dintre arterele principale ale localității Tunari, ea făcând legătura între pădurea Tunari și Bulevadul 23 August. Centrul localității este la 5 minute distanță, acolo găsindu-se principalele puncte comerciale, de educație și de sănătate.

Pentru a ajunge în București, puteți opta pentru varianta șoseaua Pipera care vă poartă la zona de birouri din Pipera sau la centrul Comercial Băneasa Shopping City, ambele fiind situate la mai puțin de 15 minute. O altă variantă de a ajunge în București este via Șoseaua de Centură (CB), care vă poate scoate în orice punct al orașului.

Utilități

Toate casele din cartierul Codrului Residence vor beneficia de racordarea la rețelele municipale de utilități.

Gaze naturale Tunari

Gaze naturale

Casele vor fi racordate la rețeaua Distrigaz.

Curent Electric Tunari

Curent Electric

Furnizorul de curent electric este Enel.

Apa Curenta Tunari

Apă Curentă

Apa curentă va fi furnizată de rețeaua locală.

Canalizare Tunari

Canalizare

Evacuarea și canalizarea se va face prin rețeaua locală.

Comunitate

În ultimii ani, Tunari a devenit casa a peste 3000 de tineri care s-au mutat în cele 1200 de case nou construite.

Astfel, comunitatea din această localitate este una diversificată, majoritatea tineri ajunși la maturitate financiară, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani.

Majoritatea celor care locuiesc în Tunari au job-uri în domeniul IT sau aeronautic – preferă această localitate datorită proximității față de zona Pipera și Aeroportul Henri Coandă.

Mulți dintre cei care se mută în Tunari caută un echilibru între o viață liniștită – cea de la casă și o viață colorată, activă – cea din Capitală.

Transport

Transportul public este asigurat de rețeaua locală de transport dar și de rețeaua Capitalei (STB). Stația de autobuz se află la intersecția dintre strada Codrului și bulevardul 23 August – 150m de la cartierul nostru.

De asemenea, Tunari este foarte bine conectat la rețeaua națională de drumuri, el având conexiuni rapide la Drumul Național 1 (DN1), Autostrada 3 (A3) și Șoseaua de Centură a Capitalei (CB).

Arhitectură

Codrului Residence a fost conceput cu gândul la utilitate și modernism, de aceea casele au un design new-age, în forme perpendiculare cu inserții ieșite din consolă,

Compartimentarea este una cât mai practică, ele fiind împărțite în 3 dormitoare, 3 băi, un living mare și o bucătărie open-space.

Curțile sunt concepute pentru a acomoda două locuri de parcare și a lăsa destul de mult spațiu pentru un loc de joacă sau doar pentru gazon.

Fațade

Fațadele casei au fost gândite în ton cu vremurile, cu tendințele actuale de design. Se poate opta pentru placare cu piatră sau cu alt fel de inserții.

Design Interior Bucuresti

Design Interior

Firma design interior Bucuresti

Optional, puteti beneficia de servicii de consultanta pentru a personaliza interiorul casei dumneavoastra conform stilului de viata.

Colaboram cu Jooca Studio, o companie de design interior din Bucuresti, care a lucrat cu numerosi clienti din Capitala, satisfacand si cele mai sofisticate gusturi.

Intrebati agentul nostru despre aceasta optiune. Daca doriti sa aflati mai multe despre JoocaStudio, faceti click pe link-ul de mai jos.

Finisaje Standard

Dacă nu doriți să lucrați cu un designer interior, veți putea alege finisajele încadrându-vă într-un buget prestabilit.

Construcție

Pereții vor fi tencuiți, gletuiți și decorați cu vopsea lavabilă albă sau conform cerințelor designerului. Șapele vor fi turnate mecanic și vor fi elicopterizate. Se vor instala plinte la cererea beneficiarului (din metal, lemn sau plastic).

Gresie, faianță și parchet

Pardoselile și celelalte suprafețe pavate vor fi instalate conform cerințelor clientului, încadrându-ne într-un buget de 40 RON/mp.
Acest buget va acoperi doar costul materialelor, instalarea făcându-se gratuit.

Tâmplărie

Se vor instala uși de interior la cererea clientului sau a designerului de interior, încadrându-ne în bugetul de 600 RON/ușă. Ferestrele vor avea tâmplărie marca Salamander, albă. Ușa de la intrare este ranforsată și va fi instalată de dezvoltator.

Eficiență energetică

Casele din ansamblul rezidențial Codrului Village se bucură de un grad sporit de eficiență energetică A+, ceea ce aduce economii substanțiale la utilități. Mai jos enumerăm principalele elemente de eficiență energetică.

Zidurile exterioare sunt construite din cărămidă ceramică cu alveole, de 25cm grosime și sunt izolați cu polistiren expandat EPS 80, de 10 cm grosime.

Ferestrele sunt de tip Low-E, all seasons, cu două straturi de geam despărțite de un strat de argon de 16mm, rezultând o grosime de 24mm. Tâmplăria are 5 camere de aer, izolând complet.

Podul este căptușit cu vată minerală de 20cm grosime menită să mențină căldura în interiorul casei.

Tipuri de case

Cartierul nostru va include două tipuri de case: în regim parter + etaj și în regim parter. Mai jos puteți vedea o comparație a celor două tipuri.

Vila Anastasija

 • Preț90.000€
 • Suprafața90mp
 • Regim re înălțimeParter
 • Dormitoare2
 • Băi2
 • Dormitor Principal14,80mp
 • Living Room21,80mp
 • Bucătărie9,13mp
 • Curte245mp

Vila Sofija

 • Preț99.000€
 • Suprafața115mp
 • Regim re înălțimeP+1E
 • Dormitoare3
 • Băi3
 • Dormitor Principal12,60mp
 • Living Room21,40mp
 • Bucătărie5,4mp
 • Curte170mp

Compartimentare

Pentru a satisface necesitățile tuturor, am ales un stil de compartimentare flexibil, care permite atât amenajarea mai multor dormitoare sau a unui birou.

Derulați folosind săgețile din laterlalele imaginilor sau faceți click pe imagine pentru a o mări.

Vila Anastasija

 • 1. Living Room4,35m x 5,00m - 21,89mp
 • 2. Terasă4,50m x 5,02m - 17,60mp
 • 3. Dormitor Principal4.00m x 3,70mp - 14,80mp
 • 4. Baie2,55m x 1,80m - 4,59mp
 • 5. Dormitor4,00m x 3,15m - 12,55mp
 • 6. Bucătărie2,90m x 3,15m = 9,13mp
 • 7. Grup Sanitar1,30m x 1,70m = 2,21mp
 • 8. Terasă Spate2,5m x 5m = 12,5mp

Derulați folosind săgețile din laterlalele imaginilor sau faceți click pe imagine pentru a o mări.

Vila Sofija

Parter

 • 1. Living Room + Bucătărie3,90m x 6,63m - 25,86mp
 • 2. Birou3,45m x 3,00mp - 10,35mp
 • 3. Grup Sanitar1,70m x 2,54m - 4,33mp

Derulați folosind săgețile din laterlalele imaginilor sau faceți click pe imagine pentru a o mări.

Etaj

 • 4. Dormitor3.00m x 4,20m - 12.60mp
 • 5. Baie3,30m x 1,50m - 5,31mp
 • 6. Dormitor4.10m x 3.10m - 12,43mp
 • 7. Dressing2,20m x 1,50m - 3,30mp
 • 8. Baie2,20m x 1,10m - 2,42mp

Termeni Comerciali

Mai jos găsiți cele trei etape ale achiziției unei case în cartierul nostru și efortul financiar pe care îl implică fiecare dintre ele.

Rezervare

1000€

la rezervarea imobilului se va achita o garanție de 500€ care va fi dedusă din suma plătită la antecontract

Antecontract

15%

la semnarea antecontractului notarial, beneficiarul va achita 15% avans din fonduri proprii

Livrare

85%

când casa va fi livrată oficial, beneficiarul trebuie să elibereze restul de 85% care pot veni din fonduri proprii sau credit

Întrebări Frecvente

Mai jos aveți cele mai des adresate întrebări de către cei care ne-au făcut solicitări.

În ce fază sunt casele și când vor fi gata?

Casele din acest cartier vor fi livrate în cursul anului 2019. La momentul redactării acestui text, ele erau în faza de autorizare, urmând ca în primăvară să demareze lucrările.

Există vreo garanție că ele vor fi gata în termenul promis și că vor putea fi utilizabile – racordate la utilități, cu acces etc.?

Fiind realizate în totalitate din fonduri proprii, construcția nu va întâmpina niciun impediment, la fel ca și în celelalte cartiere pe care le-am construit. Garanția o reprezintă puterea noastră financiară, cea dobândită în ultimii ani în care am livrat numeroase proiecte rezidențiale în zona Tunari. Utilitățile sunt bugetate în exercițiul de anul acesta al autorităților locale, urmând ca anul viitor să fie astfaltate căile de acces.

Casele pot fi achiziționate prin programul Prima Casă?

Da, oricare dintre casele din cartierul Codrului Village poate fi plătită printr-un credit contractat prin programul Prima Casă. Mai multe informații privind procedura și cerințele minime vi le putem oferi la biroul de vânzări.

Cum pot obține o reducere de la prețul afișat?

În funcție de avansul de care dispuneți, precum și de momentul achiziției, se pot negocia prețurile de listă. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.

Ce potențial de investiție are o astfel de casă?

În ultimii ani, Tunari a cunoscut o creștere masivă a valorii proprietăților imobiliare de pe raza acestei localități. Terenurile care în 2010 puteai fi achziționate cu 20-25€/mp acum costă minim de 4 ori mai mult. Același lucru este valabil și pentru imobile, majoritatea caselor vânzându-se în faza de proiectare sau de construire. Majoritatea beneficiarilor care se mută în Tunari au legătură cu zona Pipera și Aeroportul Otopeni – ambele fiind în dezvoltare, deci invstiția într-un imobil construit în această localitate se poate dovedi una fructuoasă în următorii 2-3 ani, având un câștig potențial de 10-15% pe an.

Apartamente Cosmopolis